Treceți la conținutul principal

Dragă româncă, fii o mândră cu FARMEC!



Draga mea româncuță, (și sper că tu, cea care citești această postare mă lași să îți spun dragă), astăzi aș vrea să vorbim despre un subiect care în prag de vară ne preocupă pe toate, fie că vrem să o recunoaștem, fie că nu... DEPILAREA!!!!!! (bat-o  vina)



Astăzi vreau să lăsăm rușinea la o parte, să aruncăm jena la gunoi și să vorbim deschis, ca între fete, despre ce înseamnă depilarea pentru noi, femeile, iar la final aș fi cea mai fericită dacă toate cele care se află aici, pe blogul meu, vor putea spune cu mândrie că sunt niște mândre cu FARMEC!

Știm cu toatele că depilarea nu este una dintre cele mai plăcute activități, că ne consumă din timpul și așa prea puțin și unde mai pui că uneori te poți alege cu o iritație de toată frumusețea... 

Ce ați spune însă dacă ați afla că toate acestea sunt de acum istorie!?!?!?? Ei bine, DA!!!!

Farmec a venit în sprijinul nostru și pentru că ne vrea niste româncuțe chic, frumoase, cu pielea catifelată ca de bebeluș, a lansat o gamă de produse destinate depilării de îți e mai mare dragul!



Pierdeai prea mult timp depilându-te, iar rezultatele nu erau cele mai mulțumitoare!? Ce ai spune dacă ți-aș șopti la ureche că în NUMAI 3 minute acum te poți bucura de o depilare ca de salon!?

Nu îți vine să crezi,știu, știu, pare incredibil, dar aruncă un ochi aici ( https://www.farmec.ro/farmec-depilatoare-2016/creme-depilatoare.html#tab-content ) ca să te convingi și singură!

Pe cuvânt îți spun draga mea cititoare, de muuuuuuuuuuult nu am avut parte de o depilare mai rapidă,  plus că, draga mea, Farmesc s-a gândit la toate, lansând o gamă dedicată tuturor tipurilor de piele. Fie că aveți pielea sensibilă ori normală, fie că sunteți la vârsta adolescenței, nu a dat pe nimeni la o parte!

Iar pentru cele care au acasă un soț, un iubit ori un logodnic ce ar vrea să se inițieze și el, în taina depilării, ei bine, acum îi puteți recomanda crema depilatoare pentru bărbați de la... (da, da, ați ghicit) FARMEC! 

Preferata mea este crema depilatoare pentru piele normală, pentru că, sinceră să fiu, spre norocul meu nu am o piele prea pretențioasă! (mulțumesc mami pentru asta :) ) Și cum să nu o iubești când are în compoziție extract de orhidee, iar după utilizarea ei pielea îți este catifelată, hidratată, pregătită imediat de o plimbare în parc în cea mai frumoasă rochie pe care o ai!


Ce îmi place atât de mult la aceste creme este faptul că sunt îmbogățite cu diferite uleiuri și extracte, adecvate tuturor nevoilor noastre. Fie că suntem mereu în mișcare, fie că suntem firi romantice ori femei de afaceri, Farmec nu ne-a uitat pe niciuna!

Dacă ești fericita posesoare a unei pieli normale, atunci îți recomand din toată inima crema depilatoare pentru piele normală:


Această cremă îndepărtează uber eficient firele de păr atât de inestetice și incomode, chiar și pe cele mai pitice dintre ele, lăsând în același timp pielea catifelată și bine hidratată! Pentru că, nu-i așa, niciodată nu trebuie să ignorăm acest aspect. O piele hidratată este o piele sănătoasă.

Sau poate că ești o femeie de afaceri, mereu în centrul atenției, adeptă a acțiunii și a adrenalinei, care nu prea ai atâta timp pentru tine atât de mult cât ți-ai dori. Sau poate trebuie să pleci la o super petrecere și chiar înainte să ieși pe ușă observi că firele alea monstruoase de păr de care credeai că ai scăpat au făcut ele în așa fel și ți-au invadat iarăși corpul! Dacă și tu ai trecut măcar o dată prin experiența asta (de tipul, ce să fac, să plâng să țip sau să mă schimb repede în altceva), atunci îți recomand crema depilatoare rapidă!

Aceasta este îmbogățită cu ulei de argan, pentru o piele fină, catifelată, de îți e mai mare dragul să o atingi și unde mai pui că acționează în DOAR 3 minute, îndepărtând și cele mai mici și nesuferite fire de păr! Dacă mă întrebați pe mine (și sper să o faceți) această cremă este un must have în portfardul oricărei româncuțe care are mereu grijă de ea și vrea să fie o mândră cu FARMEC.

Dragele mele adolescente (da, da, vorbesc și cu voi, căci sunt sigură că printre cititoarele mele am și câteva adolescente frumoase foc, cu bujori în obrăjori), să știți că Farmec nu a uitat nici de voi! Din dragoste pentru voi, frumoase româncuțe, a creat o gamă specială, pe care cu încredere o recomand:


Îmbogățită cu extract de zmeură, pentru pielea sensibilă a adolescentelor, crema aceasta are efecte spectaculoase! Garantează o epilare rapidă, în doar 3 minute, cu îndepărtare sub duș (eu zic că este un mare plus, scăpăm de corvoada curățeniei; ne epilăm și gata, plecăm la cafea cu prietenii), poate fi folosită pentru eliminarea părului nedorit din zona axilelor, brațelor, picioarelor și a bikinilor (fetelor, eu zic că aceasă cremă poate deveni foarte ușor prietena voastră cea mai bună!)

Iar pentru acelea dintre voi care doresc să își surprindă iubitul cu o ședință ca de spa în propria casă, ce spuneți de crema depilatoare pentru bărbați?!


Era cazul să se ocupe cineva și de ei, la urma urmei sunt atât de dragi sufletelor noastre! Această cremă poate fi folosită pentru îndepărtarea părului (ca de ursuleț) nedorit din zona axilelor, brațelor și picioarelor (cred că Farmec va face niște bărbați tare fericiți), fiind îmbogățită cu extract de Boswellia Serrata, cu proprietăți antiinflamatoare, antiseptice și dezinfectante! Dragi bărbați, acum depilatul a devenit mai rapid și mai ușor și pentru voi!

Și pentru că Farmec se gândește chiar la toate, am o veste mi-nu-na-tă! Pentru acele româncuțe care preferă epilarea, s-a lansat o nouă gamă de produse și pentru voi. Benzi epilatoare și ceară profi, ce puteți cere mai mult!?

Din gama benzilor epilatoare fac parte benzile pentru față (cu extract de orhidee și cu extract de ulei de argan) și benzile pentru corp (cu ulei de strugure și cu extract de zmeură), oferind rezultate de lungă durată, pielea rămânând catifelată și fină, până la 4 săptămâni!

În ceea ce privește ceara, produsul care m-a încântat cel mai mult a fost roll-on-ul cu ceară:


Acest set conține 10 benzi reutilizabile și un roll-on cu ceară de 120 ml, având o formulă pe bază de zahăr și ulei de argan, fiind astfel adecvat tuturor tipurilor de piele, cu rezultate de până la 4 săptămâni și unde mai pui că resturile de ceară pot fi îndepărtate doar cu apă! Ceea ce este un mare plus. Bravo încă o dată Farmec!

Din aceeași gamă fac parte și perlele de ceară și ceara profesională, îmbogățite cu extract de vanilie (dragele mele, vă spun sincer, o să vă credeți într-o cofetărie, nu la epilat!).

Și pentru că îmi place să las pentru final ceea ce este mai bun, dacă nu sunteți pe deplin sigure de tehnicile și metodele de depilare, puteți accesa aici un mini-ghid de epilare, pentru a vă ușura misiunea! Din punctul meu de vedere ghidul este atât de bine realizat, în cât tot ce pot să vă mai spun este:


Așa că, draga mea româncuță, acum că ai descoperit secretul epilării fără durere și a timpului bine drămuit, sper să te pui pe treabă (cu produsele adecvate tipului tău de piele, desigur) și până ne auzim data viitoare, să îmi spui ce mândră cu farmec ești, îți doresc o recoltă de primăvară cât mai bogată (dacă înțelegi ce vreau să zic...)!


La finele operațiunii sper să te găsesc așa:



Și la final, draga mea cititoare, vreau să știi că această postare a fost scrisă pentru Spring SuperBlog 2016

Până data viitoare, epilare plăcută mândrelor!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde