Treceți la conținutul principal

Preferata lunii iunie- Janne en Provence Verveine Agrumes

Deși este abia 3 iunie, pot spune că deja am o proferată, anume, Janne en Provence Verveine Agrumes!



Este  vorba despre o cremă de corp cu ulei de argan și un miros plăcut, fresh, citrat, de lămâie și mentă pe care îl ador. De asemenea produsul nu conține parabeni, ceea ce mi-a plăcut foarte mult. Însă, recunosc, nu asta m-a determinat să cumpăr produsul. De fapt, nici nu mai auzisem sau văzusem produse de la Janne en Provence până acum câteva săptămâni, când mi-a atras atenția în DM-ul de acasă.

M-a cucerit ambalajul, mai ales logo-ul ce amintește de o camee și desig-ul vintage al etichetei. Te duce ușor cu gândul la epoca reginei Maria Antoinetta. Iar perioada aceea este favorita mea. Nu mă pot abține să nu achiziționez produse ce aduc aminte de această regină atât de controversată și cu un sfârșit atât de tragic.

În DM mai erau 3 astfel de loțiuni de corp, dar aceasta m-a atras și m-a determinat să o cumpăr pentru mirosul fresh (ca o zi de vară la malul mării- pe o insulă exotică) și culoarea superbă a etichetei.


Un alt lucru care îmi place mult la loțiunea aceasta este că hidratează extraordinar de bine (iar eu am piele foarte uscată, pentru că, recunosc, nu mă hidratez suficient), este nevoie de o cantitate mică de produs pentru a acoperi o suprafață considerabilă de piele și persistă în timp fără a deveni înecăcioasă ori supărătoare. Parfumul este discret, apropiat de natural, nederanjând. Pentru mine este foarte important acest aspect, căci dacă folosesc creme sau parfumuri prea artificiale ca să nu zic prea chimice, nu le prea suport și simt că mă sufoc. Și vă zic, nu e o senzație prea plăcută.



Pentru o cremă de corp, prețul e cam piperat, undeva pe la 30 de lei. Nu am dat atât de o cremă de corp în viața mea și cred că nu aș fi dat nici pe asta dacă nu mi-o cumpăra mama cadou. Mare noroc cu mamele! Totuși, ținând cont de modul în care hidratează, mirosul divin și cantitatea infimă necesară pentru întregul corp, prețul se justifică. Plus că ambalajul este minunat.

Îl recomand cu mare drag, este o cremă care își merită investiția.Am văzut prin DM că mai au și săpunuri și parfumuri de la Janne en Provence. Săpunurile îmi par prea scumpe pentru niște săpunuri... nu aș cumpăra, însă parfumurile au un miros de basm, iar prețurile sunt și ele divine (50 ml la aprox. 70 de lei, ceea ce este extraordinar)

Am ochit câteva parfumuri ce mi-au plăcut tare mult. Dar despre ele în altă postare.

Postarea de astăzi este despre Janne en Provence Verveine Agrumes, o loțiune de corp perfectă ca tratament de spa după o zi obositore la muncă.

Dacă v-a plăcut produsul, puteți găsi mai multe detalii despre Janne en Provence aici. Și pentru că totuși nu mă pot abține, vă las mai jos și pafumul ce m-a cucerit, dar care din păcate nu știu unde aș putea să îl găsesc (și sunt FOARTE tristă)







Comentarii

  1. Ce dragut parfumul, pai daca ar trebui sa fie in DM, poate il vor mai avea, nu? Nu stiu. Eu, venind vorba de sapunuri, trebuie sa imi cumpar unul.. cele lichide nu le suport. Iar crema de corp arata bine! Eu am una de mango, doar mie imi trec cu greu?? Desi folosesc aproape zilnic, parca nu se mai termina :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In DM din pacate au doar 3 tipuri de parfumuri, nu si cel care imi place mie mult mult. Mult mult ca si desig, caci mirosul inca nu il cunosc. Cremele de corp mereu le cumpar sa dureze pentru ca nici nu imi place sa ma dau prea des cu crema si nici cu prea multa. Prefer sa investesc in altceva, nu in cosmetice, haine, crema... caci nu imi par investitii "smart" ca sa zic asa. Sapunuri foarte bune au cei de la L'Occitane sau Savon de Marseille. :)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde