Treceți la conținutul principal

Plăceri nevinovate

Din când în când, e bine să ne mai răsfățăm și să ne facem câte o plăcere (nevinovată)! Altfel ce rost ar mai avea zilele lungi de lucru, orele îndelungate petrecute la un birou departe de casă și cei dragi și coșmarurile legate de o sarcină neterminată de la muncă...

Pe mine vară mă ia valul (că doar e vară, nu!?) și mă mai scap la câte o "cumpărătură" nevinovată. Ce să-i faci, nu mă pot abține.

Și pentru că știu că și vouă vă place să vă răsfățați si să cumpărați lucruri de calitate, vin cu câteva recomandări simpatice foc!

În primul și primul rând, pentru că vara e sezonul bluzelor haioase, al rochițelor vaporoase și a materialelor fluide, vă recomand să aruncați un ochi pe site-ul Joa și să vă refaceți stocul de rochițe și bluzițe chic.

Vă las mai jos două modele care pe mine m-au cucerit.


Rochița boho o puteți găsi aici.


Rochița cu volane o puteți găsi aici.

Manichiura este un alt asptect de care mă preocup vara, iar în ceea ce privește nuanțele, funcționez pe două stări: super colorat sau neutru. Astăzi vreau să vă vorbesc despre lacul de unghii de la Farmec, redescoperit recent și de care m-am amorezat rău tare tare de tot!


Culoarea din imagine este numărul 25, vine într-o culoare plăcută, apropiată de nuanța pielii și după cum îi spune și numele, este ultrarezistent! Se aplică ușor, se usucă repede (pentru mine astă e un aspect deosebit de important) și are un luciu frumos. Unde mai pui că vine la un preț de aproximativ 7 lei, ceea ce este minunat! Mai multe culori de încercat la prețul ăstă, iar mai multe informații despre lacurile ultrarezistente Farmec, puteți găsi aici.

Și pentru că vara este plin sezon de târguri hand-made, nu m-am putut abține să nu îmi achiziționez cerceii pentru nuntă de la un astfel de târg. Am avut inspirația să îi fac pe comandă (ca să iasă fix cum îmi place mie), iar astăzi am intrat în posesia lor. Sunt delicați, minunați și cât se poate de feminini.


Dacă și vouă vă plac perlele, puteți găsi o gamă largă de bijuterii la Magazinul de perle. Iar dacă aveți în minte un model anume, puteți să personalizați podoabele din perle după placul inimii.

De asemenea, recent mi-am luat inima în dinți și m-am apucat de masaj. Nu, nu învăț să fac masaj, ci mă duc la masaj. Mai exact, anticelulitic. Încă nu am o părere exactă, tot ce vă pot spune este faptul că e o senzație cât se poate de interesată și mi-am zis să mă mai duc la câteva ședințe, să văd dacă merită sau nu.

Salonul la care merg este simpatic, dar încă sunt în căutări și în ceea ce privește salonul perfect. E ceva ce ține de intuiție, dar revin cu mai multe detalii după următoarea ședintă. Sunt sigură că de data asta o să mă conving 100% dacă merită sau nu locul în care merg acum. Dacă aveți recomandări, le aștept cu mare drag.

Până una alta, weekend fain să aveți să ne găsim mâine!


Comentarii

  1. Valeria Chertes8 iulie 2017 la 23:08

    Ai dreptate merita sa ne rasfatam si noi din cand in cand.

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow ,toate produsele din imagine sunt pe placul meu inclusiv cerceii din perle .Inca nu am fost la vreu salon de masaj pana acum tare mult mi-ar placea ,cui nu i-ar placea un masaj ? .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai fi surprinsa, dar am o prietena ce detesta masajul! Ma bucur ca ai gasit lucrusoarele pe gustul tau. Cercelusii imi sunt si mie tare, tare dragi!

      Ștergere
  3. Toate sunt frumoase . Noi femeile meritam din plin sa ne rasfatam . ❣

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi plac foarte mult cerceii, sunt foarte originali!
    Sa ai o vara de poveste! Pupici1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc la fel! Toate meritam o vara de poveste. Pe asta am mizat si eu, sa fie originali cercelusii.

      Sa ai o saptamana minunata.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde