Treceți la conținutul principal

Recenzie Vivanatura produse pentru îngrijirea părului

Vă povesteam acum ceva timp că am primit câteva produse pentru îngrijirea părului de la Vegis.

Prima postare despre produsele primite o puteți găsi aici, iar la trei luni de la primirea și consumarea lor, vă pot împărtăși cu toată sinceritatea părerea mea despre șamponul Vivanatura pentru păr normal și gras și a cremei împotriva căderii părului.


Șamponul mi-a plăcut extrem de mult, vă spuneam asta de atunci, mirosul său proaspăt, de lămâie persistă (fiind în același timp discret) și lasă părul curat și lucios. După utilizarea sa părul se îngrașă la intervale mai lungi de timp, are un miros plăcut și devine foarte lucios.

Utilizarea lui nu mi-a provocat nemulțumiri sau neplăceri, nu am observat să îmi usuce scalpul ori să îmi provoace mătreață. Așadar, pentru tipul meu de păr, nicio reacție adversă! E drept că eu utilizez aproximativ 2-3 șampoane alterând, însă atunci când unul nu mi se potrivește se observă aproape imediat.

Dacă vă plac șampoanele obținute din ingrediente naturale, fără parabeni, obținute din grijă pentru natură și frumusețea femeilor, puteți încerca acest produs cu mare încredere.

În ceea ce privește crema împotriva căderii părului, aceasta mi se pare cea mai interesantă. Produsul se aplică pe părul uscat, înainte de duș, la rădăcină și pe întreaga lungime a firului de păr, lăsând-o să acționeze între 10-45 minute.

După această perioadă crema se clătește, se utilizează șamponul și se poate aplica și balsam, dacă utilizați- eu nu utilizez, așa că am sărit acest pas.

Ce trebuie să știți este că după utilizarea ei, părul o să miroasă a petrol, însă produsul este eficient! Părul devine mult mai rezistent, fortifiat, puternic și revigorat. Am putut observa în urma utilizării din aceste luni o scădere în ritmul de cădere a părului și acest aspect m-a încântat, astfel am trecut mai repede peste mirosul de petrol.

Și această mască este naturală, nu conține parabeni și are ca ingredient de bază... petrolul!

Ambele produse au prețuri mici, mici, mici, ca de criză, ceea ce este excelent, căci astfel putem obține rezultate optime, fără să ne ucidem portofelul.

Ca să concluzionez, vă recomand Vivanatura pentru îngrijirea părului, cu mențiunea că trebuie să le testați înainte, să vedeți dacă se adaptează nevoilor voastre.

Știu că atuni când am publicat prima postare multe dintre voi au avut un feedback pozitiv în legătura cu ele și vreau să vă mulțumesc pentru comentarii, ați avut mare dreptate! Am avut norocul să primesc spre testare produse de-a dreptul minunate.

Comentarii

  1. Eu raman stabila pe un sampon! Imi este frica sa tot le schimb. Si asa am ceva problem cu cazutul parului.
    Ma bucur ca tie ti-au placut aceste produse! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte faine sunt. E drept ca nici eu nu am o gama uriasa de samponuri- 3, pe care le tot alternez intre ele.

      Dar, paza buna trece primejdia rea, asa ca cel mai bine ramai la produsele cu care te intelegi cel mai bine!

      Ștergere
  2. Si mie imi cade parul. Am folosit parusan, am luat vitamine...nimic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine parusan nu ma atrage neam! Mai au cei de la Gerovital niste fiole tratament faine. Sau daca nu merge asa, incearca uleiul de nuci.

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Le alternez pentru ca oricat de bun e samponul, dupa in timp parul se obisnuieste cu el si nu mai are effect. Sau, in anumite cazuri, are effect invers. Asa daca alternezi 1-2 pentru diverse probleme, gen matreata si caderea parului sau volum, hidratare etc., nici nu iti obisnuiesti parul cu ele si te ocupi si de mai multe probleme in acelasi timp :)

      Ștergere
  4. Am citit numai lucruri bune despre aceste articole.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde