Treceți la conținutul principal

Somn liniștit, organism fericit- doar cu Sedirelax



Dragile mele, iată că a venit vremea să vorbim (iar!) despre stres. Poate că aveți impresia că vă bat la cap cu acest subiect, însă vremurile pe care (și în care) trăim sunt cauzatoare de... stres!

E drept că "michiduță" ăsta are și părți bune, când ne asaltează într-o cantitate rezonabilă, dar când limitele sunt depășite, michiduță cel mai sus amintit ne poate da mari (MARI) bătăi de cap!

Sunt sigură că și voi ați pățit să nu vă puteți odihni, să aveți somnul agitat sau chiar insomnii, migrene, alergii, probleme ale pielii sau de sănătate, toate cauzate de o expunere prea mare la factori de stres.

Mie mi se întâmplă în aceste situații 2 nebunii: nu mai pot dormi și mânca. Și credeți-mă, este infernal- pe lângă faptul că slăbesc (dar slăbesc urât), încep să mă doară toate cele și să fiu și mai arțăgoasă pentru că nu dorm, sunt mereu obosită, am cearcăne, mă cred urâtă etc.

Alte prietene, când sunt stresate, mănâncă de toate cât pentru doi, le apar alergii ori se îmbolnăvesc. Indiferent în ce categorie vă încadrați, un lucru este sigur: stresul este o pacoste, din ce în ce mai mulți factori sunt cauzatori de stres și NEAPARAT trebuie să ne eliberăm din ghiarele-i hâde.

Nu vă garantez că soluția găsită de mine este ideală, ori că poate fi general valabilă, dar este ceva ce în cazul meu funcționează, mă face să mă simt bine și merită încercată!

De aproximativ 2-3 ori pe săptămână încerc să îmi rezerv timp doar pentru mine și dimineața când mă trezesc, renunț la telefon, televizor, radio etc. și 15 minute stau, eu cu mine și meditez. Îmi eliberez mintea de griji, probleme, facultate, serviciu și meditez- e drept că nu îmi iese mereu, dar încerc.

După, dau muzica tare și țopăi ca nebuna câteva minute, îmi beau cafeaua și apa, mă bucur de natură și de faptul că trăiesc.

Vă garantez că în zilele în care alegeți să faceți asta, nimic nu vă mai poate supăra.

Iar în ceea ce privește odihna, am descoperit două ajutoare de nădejde: tabletele naturale Sedirelax de la Ayurmed și decizia de a nu mai mânca nimic cu 2 ore înainte de a mă pregăti de somnic.


Sedirelax sunt mici tablete, pe bază de plante, un supliment alimentar mai bine zis, ce susțin lupta împotriva stresului.

Luate de două ori pe zi, înainte de masă, contribuie la o stare generală de bine, la un somn mai liniștit și odihnitor, ajută organismul să se relaxeze, menținând în acelați timp capacitatea de concentrare și memorare.

Plantele folosite în aceste tablete sunt sunătoarea, roinița, valeriana, busuiocul și ginko biloba.

Un mix minunat, pe care îl recomand și sub formă de ceai, deoarece aceste plante au proprietăți aproape magice!

Busuiocul este folosit din cele mai vechi timpuri ca sedativ, fiind calmant. De asemenea, acționează asupra glandelor renale, ceea ce îl face un foarte bun combatant al stresului.

Valeriana tratează insomnia, anxitatea, palpitațiile, hipertensiunea, migrena și nervozitatea, menținând astfel starea de calm și relaxare.

Roinița are proprietăți sedative, de relaxare a musculaturii, contribuind astfel la îmbunătățirea stării psiho-emoționale.

Sunătoarea este sedativ, calmant, inducând starea de somn și relaxare. De asemenea, este un antidepresiv ușor.

Ginko biloba sprijină sistemul circulator, fapt ce duce la echilibrarea organismului și induce o stare de calm.

Combinația de plante este minunată și combinate cu yoga, meditație și un strop de sport, sunt ca un scut împotriva factorilor de stres. E drept că toate acestea implică și un strop de voință și conștientizare, dar vă garantez că merită cu vârf și îndesat!

Eu una de când fac asta (și nu am nici măcar o lună) adorm  mai repede, somnul îmi este liniștit, neîntrerupt, mă trezesc mai veselă, iar pielea îmi este parcă mai strălucitoare.

Vă provoc să îmbrățișați schimbarea, să ieșiti din automatisme, să îmbinați alimentația cu un stil de viață sănătos și să scăpați de michiduță cel poznaș din viața voastră.

Stresul poate fi îndepărtat, poate fi ținut în frâu- fără arme, fără tratamente, ci doar printr-o simplă decizie. Aceea de a vă dori să trăiți mai bine.

Încercați, nu doare! Dar vă poate schimba viața în bine, pentru că un somn liniștit, face organismul fericit.

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde