Treceți la conținutul principal

#2018booksforsoul

Pentru că fiecare început de an aduce după sine o întreagă frenezie, cu precădere bazată pe tot soiul de liste, mesaje motivaționale, noi oportunități și șanse mi-am zis ca ar fi culmea să nu mă aliniez trend-ului.

Trebuie să vă mărturisesc că nu cred că doar un nou an poate aduce cu sine ceea ce ai tot amânat să faci ori să îți ofere cumva pe tavă tot soiul de oportunități doar pentru că pe 1 ianuarie ai țesut o întreagă listă cu obiective, dorințe, frustrări ori vise neîmplinite.

E drept că uneori este util să îți fixezi niște ținte/țeluri, însă viața are propriile ei căi și de cele mai multe ori socotelile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg. Drept pentru care de ceva timp tot încerc să mă abțin de la a îmi plănui viața, pentru că uneori poate fi în defavoarea mea- mai ales atunci când lucrurile par a ieși total pe dos față de cum îmi doresc. A lăsa viața să își urmeze cursul, fără nervi, fără frustrare, poate fi în cele din urmă mult mai productiv- în limitele decenței, desigur!

Așa că lista mea cu obiective pe 2018 cuprinde un singur lucru, ce este mai mult un soi de proiect croit în așa fel în cât să aducă bucurie sufletului. Proiectul se numește #2018booksforsoul și se va desfășura mai mult pe Instagram. Puteți urmări profilul meu aici, iar ashtag-ul este #2018booksforsoul.


Desigur, nu o să neglijez blogul ori pagina de Facebook, proiectul urmând a fi integrat pe toate canalele media în care activez. Cu toate acestea, pentru #2018booksforsoul o să fiu mai activă pe Instagram.

Ce își propune acest mic (ce sper eu să devină MARE) proiect?! Să aducă în prim-plan cărțile de calitate, scrise frumos și care poartă între coperțile lor adevărate lecții de viață. Sunt sigură că deja știți că oricât de mult am trăi, ne este imposibil să facem toate greșelile, să vizităm toată lumea ori să experimentăm din toate.

Ei bine, citind ne putem oferi posibilitatea de a adăuga experienței reale de viață un strop din experiența, greșelile, temerile, pasiunile și aventurile altora din confortul propriului cămin și a fotoliului ori canapelei atât de comode!


#2018booksforsoul este despre toate acele romane ce ne-au făcut inima să tresalte, despre toate acele cărți ce ne-au influențat destinul. Este despre poveștile copilăriei, despre prima carte citită cap-coadă, despre istorioarele citite cu glas blând la gura sobei.

#2018booksforsoul este despre personajele în care ne-am regăsit, despre personajele pe care le-am detestat, despre regretul că povestea s-a sfârșit ori despre fiorii primei iubiri!

Anul acesta vreau să vorbim mai mult despre ceea ce ne bucură sufletul și ne aduce pace și liniște interioară, despre mici plăceri nevinovate și lumi magice ferecate între coperți de cărți.

#2018booksforsoul vrea să aducă în prim-plan lumea fermecată a poveștilor și să ne îndemne să ne oprim din ritmul alert al secolului XXI și să ne facem timp pentru noi și sufletul nostru. Să ne "hrănim" cu litere și cuvinte, să trăim mai domol, să consumăm mai puțin și să citim mai mult, căci:



Comentarii

  1. O idee foarte frumoasa Amalia draga!
    Noroc ca eu ma mai pot delecta din cand in cand cu o carte in limba romana in format pdf desii sincera sa fiu este tare greu de citit asa. Nu am insta dar imi place sa ma uit ce vei publica. Merci ptr link! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. Sper sa am si timp sa pot duce proiectul pana la capat, dupa placul inimii. Pe Insta vor fi cu precadere fotografii, pe blog voi posta recenzii, asa ca te astept cu drag!

      Ștergere
  2. O idee foarte buna, asteptam cu nerabdare.

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa te urmaresc cu interes

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Părerea mea despre produsele Cien la o lună de la testare

Deși am mai povestit despre produsele Cien  aici  și  aici , postarea de astăzi este dedicată întregului pachet primit spre testare. La aproximativ o lună de când am început să mă delectez cu aceste produse, pot afirma că deja mi-am făcut o părere și vă pot spune sincer ce cred eu despre ele. A se observa că gelul de duș e folosit intens- de la baie la pozat, că așa îi șade bine unui produs bun! Preferatele mele au fost crema de mâini și gelul de duș, pentru că hidratează pielea în profunzime, se absorb repede în piele și au un miros proaspăt, discret, pe care îl ador. Pot afirma că am devenit dependentă de aceste două produse, nu mă pot abține să nu le utilizez. Uneori chiar am impresia că inventez motive de a face duș, doar așa, să mă mai bucur puțin de mirosul plăcut al cremelor și de pielea fină, moale și bine hidratată- aproape ca a unui bebeluș. În ceea ce privește cremele de față, sunt mulțumită de ele, în ceea ce privește hidratarea sunt ok, lasă tenul catifelat, î

Cien Q10 cream

Vă povesteam acum câteva zile că am avut plăcerea de a fi selectată de  BuzzStore  și  Lidl  să particip la campania de testare  Cien . Dacă  gelul de duș  este preferatul meu, nici cremele Cien Q10 nu se lasă mai prejos! Și pentru că îmi place să vă încânt și cu câte un știați că, înainte de a îmi spune opinia despre Cien Q10 cream, ia uitați: "Conform unui test specializat realizat în 2014 în Italia, Cien de la  Lidl Romania  este cea mai eficientă cremă anti-rid, în comparație cu alte 14 creme de marcă care au făcut obiectul testării. Cele 15 creme au fost testate pe un eșantion de 1021 de femei, care s-au supus testărilor timp de o lună. Au fost măsurate prin analize de laborator specifice, capacitatea de hidratare şi eficacitatea anti-rid. În urma ambelor analize, Cien a ieşit nr.1!" Gama cuprinde: - cremă de zi antirid, cu factor  de protecție solară - cremă de noapte antirid, cu efect hidratant Ambele creme conțin Q10, complexul Liftactiv Intensive și a

Lansare Betano în România

Vă tot "amenințam" pe  Facebook  că vă spun pe unde am umblat ieri. Ei bine, a venit și momentul mult așteptat. Prin intermediul  Blogal Initiative  am avut plăcerea să iau parte la lansarea platformei on-line de pariur,  Betano . Lansarea a avut loc  Stadio- Restaurant cu Atrium  (un loc tare simpatic, sigur mai trec pe la ei- m-au cucerit cu cănuțele de cappuccino). Revenind la evenimentul de lansare, vă las mai jos câteva date oficiale, pentru că it's a must când vine vorba de astfel de proiecte. Comunicatul de presă spune cam așa: "Lider pe piața pariurilor sportive din Grecia și Cipru (sub marca Stoiximan), compania oferă pe piața din România produse de top, transmisiuni live ale competițiilor sportive și live casino, precum și servicii de înaltă calitate pentru membrii săi. Jucătorii au acces la peste 4.500 de ligi sportive locale și internaționale de top și pot paria pe 35 de tipuri de sporturi și activități, care se desfășoară oriunde